BikeFlip zoekt nieuwe bedrijfsruimte in Utrecht!

Daar zijn we weer, het nadeel van een snelgroeiend bedrijf is dat je continu uit je jasje groeit. Ons credo is: 'Kinderen groeien, Fietsen niet', hetzelfde geldt helaas voor beginnende bedrijven: 'Start-ups groeien (soms), panden niet (nooit)'. Voor ons is het weer zo ver, we zijn hard op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte van ongeveer 275 vierkante meter in of rondom Utrecht voor onze sociale werkplaats en voor opslag van onze circulaire fietsen .

De nood is hoog, de prijzen heel hoog en de markt daardoor moeilijk, zo niet onmogelijk. Over 3 maanden staan we met ons fijne multiculturele team en onze mooie verzameling van plusminus 500 unieke refurbished tweewielers op straat.

Daarom deze oproep, ben jij iemand in of rondom Utrecht met een lege schuur of loods met een sociaal en duurzaam hart? Ken jij zo iemand? Werk je bij een bedrijf met een lege kelder of loods? Neem contact met ons op! Er moet toch ergens in groot-Utrecht een plek zijn voor een duurzame, sociale, circulaire en inclusieve start-up?

GEEN PLEK = GEEN BIKEFLIP

Alvast bedankt! We zijn bereikbaar op: 

- casparis@bikeflip.nl

- 030-2271921